licurici

Cel mai lung razboi nu a fost cel de 100 de ani, este inca cel dintre barbati si femei. De ajuns sa spui femeia este delicata, sensibila, are nevoie mai mult decat un barbat de o imbratisare si atentie, ca sar ei, barbatii. Femeile sunt scorpii, castreaza barbatii psihic, ii transforma din feti-frumosi in sclavi si tot ele sunt suparate cand o incaseaza scurt peste ochi. Un razboi cu steaguri fluturate de ambele parti si sabii scrasnind, scantei ce aprind conversatiile ca mai apoi fiecare tabara sa-si ia jucariile si sa plece:amazoanele la cratita, zmeii la o bere. Obiective observatii fac si eu, nu-i asa?

24 de comentarii la „licurici

 1. (Pentru ca ai folosit „my computer” pot trage doua concluzii. Una: te-ai obisnuit cu acest termen chiar daca ai trecut la Windows 10. A doua: folosesti o versiune anterioara de Windows.) (Asta a fost o paranteza fara legatura cu subiectul. De fapt e o insiruire de doua paranteze, a doua fiind despre prima!)

  Apreciat de 1 persoană

 2. :-)))
  Am observat ca e un blog relativ nou; a mai avut vreun predecesor? (Ma intrebam cu voce tare, nu neaparat in asteptarea unui raspuns…)
  Am apucat sa fac armata obligatorie, dar prefer pacifismul… Desigur, exista limite (mai mult sau mai putin rezonabile)!

  Apreciat de 1 persoană

 3. Pe acest blog nu exista restrictii de ,,butonare”. :)))
  Este un punct de vedere pacifist, brainstormingul, are insa si un avantaj, al treilea personaj care colecteaza fulgerele si le triaza in functie de scop. In viata reala, e drept, rareori cand nu exista si un al/a treilea/a persoana in cuplu, poate fi mama, soacra, copilul, vecina sau/si amantul/a. :))) Multumesc, One blue Sun! 🙂

  Apreciat de 1 persoană

 4. Eu nu vad deloc un razboi! As asemana aceasta situatie mai degraba cu un brainstorming. Dar, desigur, si punctul de vedere depinde de foarte multi factori.
  Situatia e diferita, nu numai de la o familie la alta, ci de la o regiune la alta, de la o tara la alta, de la o religie la alta! Si mai cred ca depinde si de starea de spirit aceasta opinie! Daca e o zi insorita (si la propriu, dar mai ales la figurat), oștile se relaxeaza la plaja, ori savureaza adierea unui vanticel la o terasa pe malul apei. Altfel, tunete si fulgere! Poate cei din lgbt sunt de alta parere. Poate ar trebui sa tac din gura (sau sa ma abtin de la a butona)… Dar, uite ca nu ma pot abtine (asa-s eu)…
  Interesanta opinia din articol!

  Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s